«Коли посадять першого суддю, можна вважати, що реформа вдалася» – Звіробій

звіробій

Громадська діячка, політик Маруся Звіробій заявила, що “коли посадять першого суддю, тоді можна буде вважати, що реформа судової системи вдалась”.

Про це вона сказала в ефірі Еспресо.TV.

“Я думаю, що коли сяде перший суддя, тоді будемо вважати, що реформа судової системи нам вдалась. Поки вони не сядуть – не можна вважати, що ми взялися за неї. Я думаю, що пора витягувати у світ кримінальних справ з заявами на них суддів, прокурорів, слідчих. А то чому тільки вони нами займаються, чому ми ними не займаємось? Я маю таке величезне бажання і я його втілю. По нашій справі у мене вже список на кого заяви не просто складені, а подані. Я хочу передати привіт кожній тварині, яка зараз бере участь в цих позорних судах над ветеранами, вони існують окремою державою в державі. Вони при всіх президентах творять, що хочуть”, – сказала Звіробій.

Вона додала, що судити повинні керівника Офісу президента Андрія Єрмака та Андрія Портнова, який був заступником голови адміністрації експрезидента Віктора Януковича.

“В час, коли в державі йде війна, то судити мають Єрмака, Портнова, Медведчука, не санкції вводити, він не іноземець, а кримінальні справи заводити на нього”, – заявила Звіробій.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини