“Сьогодні Бужанський п#$дів з трибуни ВР, що Майдан – це “спільна трагедія”… Це закінчиться для нього погано” – Білецький попередив Бужанського після скандальних фраз про Україну

Сьогодні Рада визнала Революцію Гідності одним з ключових моментів державотворення. “За” проголосували 295 депутатів.

Постанову підтримали всі фракції і депутатські групи, крім ОПЗЖ, яка проголосувала “проти”. Також “проти” проголосував Максим Бужанський зі Слуги народу ( “за” – 200 нардепів).

Свою думку скандальний нардеп прокоментував у своєму Телеграм-каналі, передає Про Львів.

“Сьогодні парламент голосуватиме постанову про Майдан, яке трактує його як революцію, найбільшу подія в нашій історії, і так далі, в дусі риторики каденції Президента Порошенко.

Тобто, точки зору, яку не поділяє як мінімум половина громадян.

Це політична постанова, але я просто нагадаю колегам зі “Слуги народу”, що підтримавши її, складно в подальшому розраховувати на голоси виборців з іншою позицією.

І що голосувати за це, значить просто сказати цим людям, що “Слузі народу” вони не потрібні.

Це не питання симпатій до Майдану або антипатій до нього.

Це питання того, що таким чином країну не зшити, так її можна тільки продовжувати розколювати далі.

Ну, а з якими рейтингами закінчили свою каденцію партії Майдану, не мені вам розповідати, колеги, ви ж самі бачили”

Український військовий, громадський та політичний діяч, засновник та перший командир полку «Азов» Андрій Білецький прокоментував висловлювання Максима Бужаснького і попередив його про наслідки в разі продовження активних дій проти Української держави зсередини.

“Сьогодні Рада визнала Революцію Гідності одним з ключових моментів державотворення.

“За” проголосували 295 депутатів.

А це – Макс Бужанський. Автор законопроекту про використання російської мови у роботі Верховної Ради. Також він відомий тим, що називав своїх виборців «інфантилами та дов****бами».

Сьогодні Бужанський п#$дів з трибуни ВР, що Майдан – це “спільна трагедія”, а не Революція Гідності. Що там не було “переможців” та “переможених”. На сьомому році війни депутат провладної партії в інтерв’ю розповідає про “легалізацію нац*зму”, озвучує меседжі ОПЗЖ та іншої вати.

“Старі Шарії” закінчились, а бажаючі опинитися біля корита із російськими грошима завжди є.

Та Бужанський має розуміти: для будь-кого з таких, як він, ці спроби закінчаться погано”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини