Лобода і Дорн виступили на дні народженні російського футболіста Смолова (фото, відео)

Українські виконавці Іван Дорн та Світлана Лобода були помічені на вечірці на честь дня народження нападника московського “Локомотива” Федора Смолова.

Знаменитості стали зірковими гостями на святі й виконали декілька своїх композицій. Відповідними відео і фото футболіст поділився на сторінці в Instagram-stories, передає Обозреватель.

Так, на відео видно, як спочатку на вечірці Смолова виступив Дорн зі своєю відомою піснею під назвою “Стыцамэн”. Після цього футболіст поділився знімком, на якому співак його цілує.

Потім Смолов показав момент, коли його вітала сама Лобода. Співачка побажала іменинникові великого і справжнього кохання в житті. Після цих слів зірка також заспівала декілька своїх композицій.

Варто зазначити, що Світлана Лобода – українська співачка, ведуча, авторка пісень. Заслужена артистка України. Вона переїхала в РФ і часто виступає на місцевих заходах і бере участь у російських проєктах.

Іван Дорн – український співак, музикант, автор пісень, продюсер, діджей, актор і телеведучий. Засновник і директор студії звукозапису Masterskaya. Колишній учасник гурту “Пара нормальних”. Знаменитість виступає як у Росії, так і в Україні, хоча зараз проживає в маєтку під Києвом.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини