«Курв@, тільки почали тішитися перемогою над каналами Медведчука…» – Парасюк пригpoзив Зеленському вуличними протестами

Ексдепутат Володимир Парасюк пригpoзив президентові України Володимиру Зеленському вуличними протестами у разі звільнення директора НАБУ Артема Ситника.

Про це він написав у Facebook, – повідомляє Про Львів.

Парасюк назвав НАБУ «незалежним органом, який показує колосальний результат».

“Замість того, щоб позбутись корупціонерів у свому оточенні, Володимир Олександрович вирішив звільнити директора НАБУ Ситника.

Курва мать, тільки почали тішитись перемогою здорового глузду над гівно-каналами Медведчука, а тут знову подарунок тупості і клептократії.

Що б хто не казав, але НАБУ – це дійсно незалежний орган, який показує колосальний результат. Те, що в нашій країні було здогадками і мріями, в певний момент стало реальністю. Коли бачиш як топ-чиновники, депутати і просто королі життя трясуться від цих чотирьох букв, хочеться вірити у майбутнє. І те, що роблять детективи бюро – не проста робота, бо посадити олігарха, друга призидента чи якогось бандюка, який прикормив навколо себе поліцію, прокуратуру і СБУ – це не затримати дільничого на хабарі в 2000 грн. Ви просто подивіться: всяка нечисть не може за 6 млн. дол. нічого вирішити, ось де перемога. І скільки себе пам’ятаю, чомусь НАБУ лише заважає різним корупційним покидькам, що і є накращим доказом правильного шляху.

Пане Зеленський, в питаннях нацбезпеки ви показали себе з правильної сторони і багато хто ледь не вдававився шоколадом, але зараз ви і надалі покриваєте корупціонерів і робите дурні кроки. Суспільству доведеться знову виходити на вулицю. Не забувайте: між 112 і корупцією можна поставити «дорівнює», що те, що те однаково шкодить Україні.

P.s. Дуже гордий, що був співавтором закону про Національне антикорупційне бюро. Наші ідеї будуть жити, я в цьому переконаний.”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини