«Пам’ятаєте стелу з трьома персонажами у військовій формі, один з них схожий на Зеленського?» – майор ЗСУ розповів, як змінився пам’ятник після скандалу

У грудні минулого року, до Дня Сухопутних військ, на території командування було відкрито стелу, на якій зображено трьох персонажів у військовій формі.

Один з них був дуже схожий на діючого президента Україна В.Зеленського, а інший – на командувача Сухопутних військ ЗСУ О.Сирського. Таку схожість зауважив майор ЗСУ Роман Ковальов.

Про це він написав у соцмережі, – повідомляє Про Львів.

Військовий відстежив подальшу долю та зміни, які сталися зі стелою та персонажами, зображеними на ній.

“У грудні минулого року, до Дня Сухопутних військ, на території відповідного Командування було відкрито стелу на якій було зображено трьох персонажів у військовій формі. Один з них був дуже схожий на діючого президента Україна В.Зеленського, а інший – на командувача Сухопутних військ ЗСУ О.Сирського. Автором такої ідеї, наскільки мені відомо, став генерал О.Голоднюк.

Такий “прогиб” з боку генералів Командування Сухопутних військ викликав обурення серед українців і хвилю критики. Офіційної заяви з боку Командування щодо такого “співпадіння” облич на стелі українці тоді так і не дочекалися. Ситуації надавало пікантності й те, що на відкритті пам’ятника мав бути і сам президент України але в останній момент його плани змінилися і врятували президента від ще більших проблем.

Тоді, для виправлення ситуації в інфопросторі, за відсутності здорової комунікації із суспільством, Командування Сухопутних військ викликало на допомогу радника командувача Сухопутних військ Олену Шевцову яка, як кажуть діючи офіцери Командування, разом із генералом Голоднюком відчайдушно шукали для українців “справжних” прототипів для стели і знайшли і показали супроводжуючи фото “героїв” постом Олени і звинуваченнями у бік тих українців, що побачили на стелі Зеленського та Сирського.

Однак, як мені стало відомо, відразу після скандалу Командування найняло майстра який прямо по місцю зробив стелі “макіяж” і змінив обличчя героїв.
Отже, як людина яка перша і опублікувала фото у грудні минулого року і щоб бути послідовним даю вам фото останньої редакції стели. Як бачите суспільна реакція все ще може в цій країні зупиняти неподобства.”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини