“Вова, пора на стадіон!” і “Не заганяйте бізнес в тінь!”: у Києві відбувається протестна хода ФОПів (відео+фоторепортаж)

Сьогодні, 28 січня, в центрі Києва проходить акція протестів малих підприємців, ФОПів проти фіскалізації.

Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ з місця подій.

У центрі Києва відбувається акція протесту підприємців проти фіскалізації. З самого ранку учасники мітингу почали збиратися на Майдані Незалежності, де з 15 грудня триває постійна акція протесту “Податковий Майдан – за конституційні права і свободи!”.

Протестувальники тримають прапори руху “SaveФОП”, а також плакати зі своїми вимогами, зокрема, проти фіскалізації, підвищення тарифів і карантинних обмежень: “Ні вибірковому лоХдауну”, “Високі тарифи геноцид для народу”, “Беги, Вова, беги”, “Ми платимо податки, а доведеться хабарі. Владі потрібні наші хабарі?”, “Вова, пора на стадіон!”, “РРО і штрафи засунь собі у … попу”, “Дайте працювати!”, “Не заганяйте бізнес в тінь! Не робіть з нас нелегалів!” тощо.

Після мітингу на Майдані Незалежності учасники мітингу вирішили пройти ходою до Представництва ЄС в Україні та до посольства США в Києві.

Основна вимога мітингувальників: прийняти законопроєкти № 3853-1 (2), 3993, спрямовані, за їхніми словами, на захист спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини