«Почувши, що дружина звертається до сина українською, зайшлася піною» – на рідних українського режисера напала жінка з собаками

Інцидент трапився із дружиною та сином українського відомого українського режисера, співавтора фільму «Чорний ворон» Тараса Ткаченка в одному із парків Києва.

На них напала жінка, яка гуляла поряд із бійцівськими собаками.

Почувши, що мама звертається до дитини українською, власниця тварин ледь не спустила їх на людей.

Вона засипала маму з дитиною образами та погрозами.

Про це Тарас Ткаченко розповів у Facebook, – повідомляє Про Львів.

“Вчора на мою дружину і трьохлітнього сина мало не спустили собак за українську мову.

Почну спочатку. Моя дружина Dasha Tkachenko родом з Луганщини. Все життя говорила російською. Коли народився наш Лука – свідомо перейшла на українську.

Вчора вони гуляли у парку Національного авіаційного університету. Поруч з ними жінка вигулювала двох бійцівських псів без намордників. Почувши, що дружина звертається до сина українською, вона знайшлася піною, кричала, що ненавидить тих хто понаїхав з западенщини, а сама вона живе в Києві і все життя говорить російською. І погрожувала спустити собак, мовляв, двома xoxлaми менше буде…

Поліція довго не хотіла реєструвати заяву, посилаючись на те, що все ж таки не спустила і в них є набагато важливіші справи. Нарешті заяву таки зареєстрували, завдяки наполегливості моєї дружини.

До чого це все? В до того, щоб ми не мали ілюзій. Якщо колись станеться так, що стихійно виникне Київська народна республіка, то милі дамочки з собачками будуть цькувати псами ваших україномовних дітей у центрі У два. І ніхто не захистить. Побачимо, як діятиме поліція Солом’янського району.”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини