“Вітаю з важливою перемогою” – Петро Порошенко розповів про важливу перемогу України над Росією

ПОрошенко

Порошенко розповів про важливу перемогу України над Росією: “Вітаю з важливою перемогою”.

Екс-президент Петро Порошенко заявив про важливу перемогу України в суді проти Росії щодо окупації Криму, Про це він напиав на своїй сторінці в соціальній мережі у фейсбук і підкреслив, що офіційний Київ на підставі цього рішення Європейського суду з прав людини отримав можливість зміцнити фронт міжнародних санкцій проти Росії.

Порошенко зазначив, що ЄСПЛ офіційно підтвердив статус Росії, як окупаційної держави, яка окупувала територію Криму. На його думку, будь-яка юридична фіксація порушень Москви і її агресія проти України є важливою і наближає день звільнення окупованих територій.

“Вітаю з важливою перемогою України проти Росії в Європейському суді з прав людини. Коли ще за нашої каденції ми подавали позови проти агресора, жодних сумнівів не було про справжню роль російських збройних сил в захопленні Криму та порушеннях прав людини на півострові. Тепер це офіційно встановлено ЄСПЛ, як і визнано Росію окупаційною владою в Криму.

Час ефективно використати рішення ЄСПЛ для зміцнення фронту санкцій проти РФ. Будь-яка юридична фіксація порушень Росії та її агресії проти України є важливою і наближає день звільнення окупованих територій. Результат завжди приносять лише стратегічні підходи і державницьке бачення, а не короткозорість і дилетанство!”

Джерело: uaword

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини