«Ох@їліард, або й@бвашусіліард, або ніх@расобіліон» – Владзьо із «Вар’ятів» порахував, скільки українці платять за транспортування газу

Владзьо із «Вар’ятів» порахував, скільки Україна платить за транспортування газу.

Про це він написав у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

Чоловік був шокований, коли побачив платіжку в новому році.

“Старий новий рік в мене почався з приємної новини про тарифи на газ, і тарифи на транспортування газу! По лічильнику 5500 і за транспортування 500. А… то не в мене класно почався новий рік, то в газової служби! Був сьогодні в газканторі в м. Підволочиськ, зараз вони називаються, вроді, не газкантора, а «поцілуйте нас в сраку». Я запитав, що то за цирк з тим транспортуванням? А мені сказали, що то не цирк, то так має бути. І щоб я трошки думав тою головою. Я просто думав тою дурною головою, що транспортування газу таке дороге, бо має приїхати машина Мазератті з газовими балонами, чоловік, під козацький марш занесе балони в хату і підключить до системо – я думав от таке буде транспортування.

Я потім їх запитався – а куди йдуть ті гроші? І вони мені пояснили, що гроші йдуть не в кишеню олігархам, які придумали, як то ше намахати тих селюків… не тим, хто закручує гайки і пробує доки ті люди будуть терпіти і коли вони вже здохнуть… не тим, кому до сраки, що всі вже виїхали з тої бідної країни, щоб хоч трошки пожити полюцки… це не тим, хто хоче, щоб пенсіонери позамерзали і не треба буде платити пенсії… це не тим сволочам, які ніяк не можуть нажертися. А гроші підуть в хороші руки. Думаю – а чиї то такі руки, щоб в місяць збирати такі суми? Я порахував, що якщо в нас десь мільйонів 20 заплатить за транспортування газу по 500 гривень в місяць. То вийде 10 000 000 000. Та я навіть такої цифри не знаю. То напевно охуїліард, або йобвашусіліард, або ніхерасобіліон. Аж потім мені пояснили, що Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг підписала контракт з гномами від 24 грудня 2019 про те, що вони зобов’язані в малюсіньких противогазиках лізти в труби з поршнями і пхати газ нам в будинки. За це гноми беруть золотом, тому і така ціна. А з гномами не поспориш, ну по-перше – вони маленькі і їх на відміну від нас шкода. По-друге – вони постійно під землею в трубах, і їм треба давати молоко. Ну і, зрештою, підписаний з ними контракт до 2024 року згідно з тарифами АКЗГ (афігєнний контракт з гномами).

Так що люди, заспокійтеся, підіть, і віддайте всі гроші, бо там крім газу є ще світло, яке будуть транспортувати дротами, вода, яку будуть транспортувати насосами, вивіз сміття, яке назвуть «транспортування сміття». А в 21 році ще планують транспортувати продукти в магазини, вітер на вулиці, сонячне проміння на ваші голови, дощ з неба і гімно по трубах. Отакий то новий рік, сука!”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини