Локдаун у Буковелі: натовпи відпочиваючих і черги на підйомники показали на відео

У Буковелі попри посилення карантину з 8 січня на території комплексу та біля підйомників можна спостерігати величезну кількість відпочиваючих, які на різдвяні свята та вік-енд продовжують прибувати до цього гірськолижного курорту в Карпатах.

У мережі показали відео з натовпами туристів у Буковелі в перший день локдауну. Ролик опублікував 9 січня блогер Сергій Наумович у своєму Facebook, передає РБК-Україна.

Зазначимо, що гірськолижним курортам, таких як Буковель, Драгобрат, Мигове, Славське та інші не забороняли працювати під час посиленого карантину, хоча певні обмеження є. Зокрема, відвідувачам забороняють перебувати в ресторанах у готелях на період зимового локдауну, однак самі готелі та гостьові будинки працюють.

“Локдаун. Такий локдаун”, – іронізує автор відео.

У коментарях до публікації він також розповів, що через величезні черги з авто на дорозі до Буковелю йому довелося простояти в тягучці близько двох годин.

“Їхали з Яремче до буки (Буковель) 2,5 години. З них 2 години – 5 км пробки”, – пише Наумович.

Також в мережі викладають фото з автопробками на дорозі на Буковель.

Українці неоднозначно відреагували на ситуацію з переповненим курортом в Карпатах під час жорсткого карантину – люди висловлюють побоювання, що такий бум може відгукнутися новим зростанням кількості захворювань COVID-19. 

  • Хто ж людям доктор? Всім поф*г… Але кожен знає, яким і як треба локдаун для всієї країни вводити.
  • Чекайте на вулицях ваших міст
  • Вся ця юрба перезаражає один одного і привезуть все це в міста і села тим, хто виконує не комфортні та збиткові умови карантину…
  • Всі з антитілами!
Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини