«Камін горить, сидять коло ялинки в однакових сведрах, до ср@ки таке свято» – «вар‘ят» Владзьо розкритикував святкування Нового року в Україні

Гуморист із «Вар‘яти-шоу» Владзьо розкритикував святкування Нового року в Україні.

Він назвав його штучним святом. Про це Владзьо написав у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

Гуморист згадав, як колись молодь зустрічала Новий рік – святкували цілу ніч з тазиком олів’є на столі з дешевою скатертиною, сміхом, танцями та походом до ялинки в центр.

“Новий рік… Дивлюся довкола – не ті вже нові роки, що були колись. Тепер він якийсь невеселий, от колись був НОВИЙ РІК з великої букви! Колись 31-го числа зранку зірвався і аж підскакував, бо ввечері свято! Скоренько писав на листочку шо купити, біг на базар, приносив, ще раз біг за горошкром, бо з дурною головою нема ногам спокою!

Витягував з шафи тарілки, з яких їли пару разів на рік – Новий рік, паска, похорон. Витирав фужери для особливих випадків, яких ставало чим раз то менше через ті грьобані особливі випадки. Витягував розкладний стіл, бо гостей буде як гною. Ложив вилки тільки з одного набору, не вистачало, та мать його за ногу, в таке свято можна і ложками. Ножів до приборів не клав, бо гості, коли були п’яні, то мали в носі мухи, а в голові таракани. Стіл накривав целофановим покривалом з візерунками – кожного року свіже, бо попереднє було пробичковане, порізане, і пропалене шлунковою кислотою. Стіл коло дивану, щоб вищі на дивані, а нижчі на кріслах.

Через годину всі пересідали по феншую – хто з ким буде мутити. Ялинка стояла в кутку, щоб не кинули, але якщо її не кидали, то когось в неї. Канапки з ікрою – батон, масло і по пару штучок, не багато, щоб не було срачки!

Салат з крабових палочок, кукурузкою і майонезом – смакота – тоді ще грецький був тільки в Греції. Ковбаса дрогобицька – нарізана навскоси – тоненько, вилкою не наколиш, треба по три. Сирокопчена – по кусочку, бо тільки одна палочка – дорога. Олів’є – цілий тазік, бо дешево – картопелька, морквичка, ковбаска, горошок, огірочок, яєчко, цибулька, майонезик. А щоб олів’є ще дешевше – то більше картопельки вальнути.

Вино для дівчат «Тамянка». Горілка тільки елітна – пшенична. Вода – Тархун, Байкал, лимонад. Телевізор тарабанив цілий день – «З льгкім парм», огоньки, Пугачиха, Ротару, Лєонтьєв! Вітання за 5 хвилин до 12-ти – факи, дулі, язики прокльони в екран. Шампанське, чиїсь салюти через вікно! Ура! Танці, поцілунки, по кімнатах! Щастя, сміх, радість!

До ялинки в центр, шампанське, пляшка в голову. Додому, за стіл – 3 січня.

Зараз не то. Ресторан, ведучий, тости, конкурси, 12-та випили. Друга вдома. До сраки таке свято. Штучне свято. Дивлюся новорічні фотосесії людей в інстаграмі – сидять коло голубої ялинки в однакових сведрах, камін горить, під сраками шкіра ведмедя – сміються, цілуються, щасливі. Та ну нафіг!

Я їх знаю! Вони або продали свою однокімнатну, доложили 200000 і купили будинок в Австрії, або назбирали на студію і на годину купили щастя… ми фоткалися на фоні ковра. Ми не брехали.

Вітаю всіх. Щастя, здоров’я, посмішок, поцілунків, але справжніх)…”

https://www.facebook.com/vladzio.varyaty/posts/2780769385467990?__cft__[0]=AZXy0tv8YFAc_mYIj5IiQ1OfVgAo0_C3d34_Hc7YULTNE74TSkVlf2CLVhV_7ay9NTN7ihr6ldBI7TH0l7cDza51XWJbD0z83MS8st8Z6a5u6DqUGMbx8iwTECW0bPYKyexEYhNplxpvgiNLAb8aV7Hk&__tn__=%2CO%2CP-R

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини