Андре Тан назвав топ-5 речей, які не потрібно одягати на Новий рік

Український дизайнер назвав головні святкові антитренди, в яких ліпше не з’являтися на новорічних корпоративах цього року.

Андре Тан продовжує ділитися з шанувальниками своїми фешн-порадами. Цього разу він назвав п’ять образів, від яких потрібно відмовитися, передає ТСН.

Мінісукня

Обтисла мініспідниця, яка позбавляє будь-якої можливості нормально сісти – дуже погана ідея. Якщо хочете бути сексуальною, вибирайте привабливі моделі, але водночас залишайтеся загадкою.

“Ошатна” блузка

Ваші щоденні темні штани, балетки, чорний жакет і, раптово, “ошатненька” блузка вб’ють всіх одразу. У поганому сенсі цього слова. Ліпше скомбінуйте образ, зробивши акцент на незвичайному жакеті.

Образ індійської жінки

Пам’ятайте про правило трьох прикрас. І не переборщіть! Адже прикрасами ми ставимо легкі акценти, але не одягаємося у них.

“Гола” сукні

Така сукня протипоказана для виходу в світ, навіть якщо ви Бейонсе. Сукня може бути з прозорими вставками, наприклад, на руках.

Жодного креативу

Сукні і паєтки – класика новорічних корпоративів. Імовірність того, що в схожому образі прийде половина колег, дуже висока. Підкресліть свою індивідуальність, вибравши комбінезон.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини