Що вдягнути на Новий рік-2021, якщо зустрічаєш його вдома?

фото: Depositphotos

2020 рік змусив всіх досить довго просидіти вдома. І на Новий рік ситуація буде приблизно така ж, адже карантинні обмеження у зв’язку з пандемією коронавірусу ще остаточно не зняті.

Тому святкування, швидше за все, будуть відбуватися теж в домашніх умовах — вдома або в гостях, з рідними і близькими. Але і в таких умовах хочеться виглядати на всі сто відсотків! А тому ми, за допомогою експертів майданчику з продажу одягу в інтернеті Shafa.ua розповімо вам, що варто обрати і придбати для зустрічі Нового 2021 року в домашніх умовах.

marcink3333 © depositphotos.com

Який колір нарядів вибрати?

Незалежно від того, що саме ви оберете для зустрічі «домашнього» Нового року, спочатку потрібно задуматися про відтінки нарядів. Адже наступаючий новий 2021 рік — це рік Білого Металевого Бика, і він диктує свої власні правила. Астрологи стверджують, що майбутній рік подарує багатьом розкіш і багатство, і щоб залучити всі ці блага в своє життя, одягнутися теж потрібно відповідно.

Кольори року — це білий і відтінки металік. Замість чисто білого можна надіти кремовий, сірий, нюдовий, світлі пастельні тони — блакитний, лавандовий, рожевий. Звичайно, поза конкуренцією срібний і золотий, їх можна доповнити світлими різнокольоровими відтінками у виконанні металік. Уникати потрібно червоного: для господаря року Бика — це символ агресії, асоціація з кривавою коридою.

ksyusha_yanovich.mail.ru © depositphotos.com

Сукня в пайєтках

Вечірня сукня для домашнього Нового року? Чому б і ні? Якщо хочеться торжества, варто і одягнутися відповідно. Якщо йдете в гості, поцікавтеся заздалегідь, яким буде дрес-код, щоб не виглядати занадто вигадливо. Але втім, можна сміливо вдягати «все краще відразу», адже нам так давно не вистачало свята в році, що минає. Речі в пайєтках надають урочистості образу і дозволяють відчути себе справжньою королевою свята. Крім паєток можна використовувати тканини з люрексом або з напиленням «металік». Допускаються також наряди зі стразами і камінням, розшиті блискучими бісером і намистинами, зі вставками сяючих тканин або з аплікаціями.

[email protected] © depositphotos.com

Яскравий верх і нейтральний низ

Замінити сукню в пайєтках можна такою ж яскравою і блискучою блузою або топом. Для домашніх посиденьок досить надіти улюблені брюки, легінси, навіть звичайні джинси, але верх повинен бути яскравим і привабливим. Крім пайєток, знову ж таки, можна використовувати вишивку, стрази, камені, мереживо, гіпюр. Дуже добре виглядають легкі шифонові блузи з великою кількістю воланів. Приділіть особливу увагу рукавам: сьогодні на піку популярності пишні рукави з манжетами, варіанти на одне плече, прозорі тканини і сітка.

Костюм в піжамному стилі

Незалежно від того, де ви зустрічаєте Новий рік — вдома або в гостях, костюм в піжамному стилі буде завжди актуальним. До того ж, це ще і останній тренд в колекціях іменитих дизайнерів. Навіть якби ви вирушили на святкову вечірку або в клуб, все одно такий костюм був би доречний, адже це ж не справжня піжама! Це брючний костюм вільного крою з подовженою блузою на поясі. Але з піжамою його ріднять матеріали — легкий шовк, ніжний сатин, блискучий атлас, а також забарвлення — в смужку, клітку, в квіточку або в горошок, з красивими ніжними принтами. Такі костюми ви можете знайти на майданчику з продажу одягу Shafa.ua.

Satura_ © depositphotos.com

Новорічний светр

Так, це той самий «светр з оленями»! Напевно, немає більш комфортного і затишного предмету гардеробу, ніж светр або джемпер, або світшот в спортивному стилі з принтом. І в ньому цілком можна зустрічати Новий рік у сімейному колі. Найголовніше, щоб светр був з візерунком, орнаментом або принтом новорічної або різдвяної тематики. Це може бути в’язаний светр оверсайз з візерунком оленів, сніжинок, новорічних ялинок, сніговиків, дідів морозів, з іншою новорічною атрибутикою. Або ж зручний трикотажний світшот з принтом або написами, що стосуються Нового року.

Syda_Productions © depositphotos.com

Сукня-сорочка або плаття-халат

Якщо ви — господиня будинку, а значить, і господиня урочистості, можна сміливо одягатися в халат. Але ні в якому разі не в засмальцьований, запраний і нудний. Адже це ж Новий рік! Одягайте яскраві і красиві шовкові сукні-кімоно на запах з широким рукавом і на широкому поясі. Вони можуть бути яскравими і красивими — з флористичними малюнками (квіти, листя, тропічні мотиви), або навіть з анімалістичні принтом. Більш стриманою і менш інтимною альтернативою може стати сукня-сорочка. Як правило, вона теж йде на запах або застібається на ґудзики, але тут вже є відкладний комірець в стилі сорочки.

AllaSerebrina © depositphotos.com
Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини