Святослав Вакарчук похвалився донькою, яка зняла йому кліп

Вакарчук

Діана стала продюсеркою відео на пісню “Знову”.

Фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук не так давно представив перший кліп “Знову” свого нового музичного проєкту “Оранжерея”, передає ТСН.

Як з’ясувалося, відео знімала молода команда на чолі з донькою музиканта Діаною Фонарьовою. Про це Вакарчук розповів в ефірі програми Ігоря Кондратюка.

За словами Святослава, його донька стала продюсеркою відео, а її колега виступив режисером. Співак зізнався, що повністю довірився знімальній групі та не вносив жодних правок.

“Це відео знімала команда дуже молодих людей, серед яких, до речі, моя донька. Вони вперше знімали відео. Вона була продюсеркою, її колега був режисером. Я бачив їхнє бачення і розумів, що вони дивляться на світ по-новому. Я сказав: “Робіть те, що вважаєте за потрібне”. Я навіть не робив жодних зауважень, мені дуже подобається те, що вони зробили, тому що це є місток між поколіннями” – пояснив Вакарчук.

“Чому називається “Оранжерея”. Коли зима і холодно, коли нема листя, нема трави на вулиці, нема квітів, часом нам хочеться відчути себе влітку. Куди ми йдем? До оранжереї. Оцей проєкт це є оранжерея тої музики, тої енергії, яку я завжди старався давати, поки нема повноцінної концертної діяльності” – зазначив Святослав.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини