«Я в лікарні, мені ногу відірвало, будуть пришивати» – львів’янин розповів, як його намагалися «розвести» телефонні шахраї

Львівський журналіст Василь Хомин розповів, як його намагалися обдурити телефонні шахраї.

Про це він написав у Facebook, – повідомляє Про Львів.

Пізно ввечері журналістові на домашній номер телефону зателефонував начебто родич, якому відірвало ногу. Він попросив про допомогу.

Пізно вночі мене розбудив дзвінок на домашній телефон (так, в мене такий ще є).

По той бік слухавки чути було голоси, але на мої «Альо! Альо!» ніхто не відповідав.

А потім почувся чоловічий голос:

— Тільки не хвилюйся…

Номер мого домашнього телефона знає лише мама. Він в неї записаний великими цифрами на клаптику паперу, який лежить поруч з телефонним апаратом. Тому, почувши ці слова, я вже собі уявив найгірше.

— …Я попав в аварію, — продовжив чоловічий голос. — Я зараз в лікарні, мені ногу відірвало, будуть пришивати, — голос був здавлений і належав явно мешканцю сільської місцевості, вочевидь, з незакінченою профтехосвітою. — Зможеш приїхати?

Ах ти ж гн@да ти, п@длючна! То ось як ви людей розводите, г@мнюки.

Сказав, що не приїду.

Днями якраз спілкувався з давнім знайомим, який тільки-но вийшов після відсидки за крадіжку, і він мені розповідав, що вони там на «зоні» заробляють в тому числі й таким-от способом — «розіграшами» по телефону.

Шановний 2020 рік, мені вже досить тих стресів, якими ти так щедро мене обдаровуєш. Фатить! Давай вже щось хороше, щоб я тебе запам’ятав на добрій ноті. )

«Я в лікарні, мені ногу відірвало, будуть пришивати» - львів’янин розповів, як його намагалися «розвести» телефонні шахраї

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини