“Це було принизливо”: Юлія Саніна звинуватила у лицемірстві переможницю “Танців з зірками”

Переможницею шоу “Танці з зірками 2020” стала Санта Дімопулос, але в фіналі вона несподівано вирішила віддати свій кубок Юлії Саніній.

Вокалістка Hardkiss від нагороди відмовилася і передала її на благодійний аукціон, заявивши, що пишається своїм другим місцем. У новому інтерв’ю YouTube-каналу “Ходят слухи” Саніна сказала, що вважає вчинок Дімопулус принизливим і лицемірним, передає Апостроф.

“Для мене цей момент був настільки розмитим, неправильним і в якійсь мірі принизливим. Тому що якби вона вважала мене рівною собі суперницею, вона б так не вчинила. Вона б поважала друге місце, – сказала Юлія. – Знаючи, що відбувалося за лаштунками, і як сильно її команда хотіла цієї перемоги, говорити про те, що їй не потрібна була перемога – це як мінімум лицемірно”.

Коментуючи чутки про те, що її друге місце на “Танцях з зірками” могло виявитися несправедливим, Саніна відповіла: “Судячи з коментарів, здається, всі все зрозуміли. Взяти цей кубок було б неправильно стосовно моїх слухачів, тих, хто вболівав за мене, хто відправляв ці чесні смс. Мені було важливіше визнати своє друге місце, заслужені бали і смски, ніж такий жест з боку Санти. Він мені був не потрібен”.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини