Зубожіла на карантині Полякова із келихом вина за 2400 грн. поквасила капусту для благодійності і похизувалася новим будівництвом (відео)

Співачка Ольга Полякова, яка днями нарікала, що артисти не мають за що жити внаслідок жорстких карантинних обмежень, і навіть подала заявку на компенсацію від держави, похизувалася новим будівництвом на території свого маєтку.

Відповідне відео Полякова виставила у своєму Instagram, – повідомляє Про Львів.

На відео співачка також повідомила своїм підписникам, що вирішила наквасити 100 кг капусти і віддати її у військовий госпіталь. Заради цього вона запросила в гості телеведучу Машу Єфросиніну та фешн-фотографа Соню Плакидюк. Процес супроводжували фотограф та оператор, які фіксували все для соцмереж.

Полякова показала гостям свій маєток на березі річки, зокрема, похизувалася лазнею, хамамом, японською сауною, спортзалом, басейном, річкою з рибою, альтанкою,
конюшнею і навіть спеціальною сирною кімнатою.

«Територія гігантська» – констатувала Єфросиніна.

Полякова похвалилася подругам, що розпочала нове будівництво на території маєтку:

«Ідемо, покажу вам свою будову. Це в мене була банька, така маленька. Дивіться, яке вікно в моїй сауні. Будемо паритися. А це я добудовую таку штуку – тут всюди буде скло. Там буде камін і це буде спа-зона така, відпочивальна. Вже після Нового Року в мене все буде працювати. Я вас офіційно азпрошую. У мене все є, будуть тебе мнути, масувати. Банщик 72 років буде тебе парити, як молодий жеребець», – пообіцяла Полякова Єфросиніній.

Плакидюк зауважила, що Полякова взута у дорогі дизайнерські кросівки і запитала, скільки ж коштує таке будівництво, на що співачка відповіла:

«Дуже багато тисяч кросівок Гуччі».

Перед благодійним квашенням капусти співачка запропонувала своїм зірковим гостям випити вина Veuve Clicquot Ponsardin, вартість якого в середньому 2400 грн. за пляшку.

«Тобто українське «Шабо» ти не п’єш, буржуазна морда?» – запитала в подруги Єфросиніна.

На що Полякова відповіла, що має своє ставлення до цього українського виробника вин:

«А вони в мене зірвалися з рекламного контракту, тому ні. Тому я буду пити «Вдову Кліко» – зазначила співачка.


 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини