«Цей адський сурж від судді, який все своє життя на державній службі, хочеться якось розчути» – Тополя прокоментував виступ одіозного голови КС.

Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя прокоментував брифінг голови Конституційного суду Олександра Тупицького.

Зокрема, Тополю вразило використання суддею суржика під час виступу.

«Вуха в’януть від лексикону…Цей персонаж навіть не старається», – прокоментував музикант у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

“Щоб давати оцінку рішенням КС у правовому полі я маю низький рівень компетентності та володію обмеженим об‘ємом інформації.

Проте я можу прокоментувати брифінг голови КС.

Вуха в‘януть від лексикону людини яка стоїть на сторожі Основного Закону країни! Цей адський сурж від судді, який все своє життя знаходиться на державні службі хочеться якось розчути. Але не виходить.

Канєшно ви можете сказать шо це я придовбуюся до етого чєловєка, і шо у нас вся страна так балакає, і шоб я на себе подивився, шо я тоже такийже самий.
В чьомто ви будете праві, канєшно.

На я вам сразу хочу возразіть, шо я – обичний музикант, артіст, чєловєк не офіциальний, так сказать. Можу на лічній сторінці писать як угодно, і в лічних разговорах не підбирать вираженія. Але даже я, человєк не обрємєньонний так сказать видающімся інтєлєктом і державною службою, коли прінімаю участіє в офіциальних мєропріятіях, конференціях, беру себе в руки і напрягаю мозги шоб балакать нормально.

А сам наоборот підтримую і уважаю тих людей які перейшли на украінську з руської і хотя і дєлають ошибки, но стараються, стараються.

Цей персонаж навіть не старається. І десятки років своєї судової практики, мабуть, також не старався.

На моменті коли голова Конституційного Суду зі словами тьфу тьфу тьфу почав забобонно стукати по столу із ДСП… я вимкнув трансляцію.

Вирішив далі не гвалтувати свої вуха.

Нам терміново потрібно щось змінювати і відновлювати довіру до судової системи країни.

іначє страні глина”

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини