«Мені написали з російського телебачення, хочуть зробити сюжет про борщ» – Клопотенко розповів, як відфутболив росіян

Клопотенко

Шеф-кухар і телеведучий Євген Клопотенко розповів, що йому телефонували російські журналісти, які готують сюжет про український борщ.

Однак він їм відмовив, аргументуючи це тим, що росіяни перекручують інформацію, створюють пропаганду і спрямовують її проти самих же українців.

Про це Клопотенко написав у Facebook, – повідомляє Про Львів.

“Мені написали сьогодні з російського телебачення.

Хочуть зробити сюжет про борщ та українську ідентичність. Попросили про інтерв‘ю.

Я відмовився. Скоріше за все, вони будуть намагатися зв’язатися сьогодні з багатьма українськими шефами та істориками. Мені здається, що краще нікому ніяких коментарів не давати.

Бо як працює ця схема: Росія отримує коментарі від української сторони, перекручує цю інформацію, створює чергову пропаганду та спрямовує її проти нас самих. Тому, дати їм будь-які коментарі – це як власноруч вручити зброю ворогу.

Круто, що їх так затурбувало затвердження борщу в Україні на офіційному рівні. Але давайте на цей раз залишимо їх в інформаційному вакуумі. До того ж, росіяни, що говорять на тему української ідентичності – це смішно.”

https://www.facebook.com/evgeniy.klopotenko/posts/4541559452580793?__cft__[0]=AZWParg693o5Lgdloqw4SOJL8JNoYy-EecYsJmvI5db6bfdzgQ5Mo7w9e_fV7-s0WG9TCq7XRaBFa-V_oCo_h_C9Tr2-Z3JADF0WJdPNGtzlM0dI1ub9oRQcWJJuq135xWo&__tn__=%2CO%2CP-R

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини