«Проросійська, екс-регіональна, стара та нова свoлoтa пре до влади, як в останній бій» – Сенцов прокоментував місцеві вибори

Режисер Олег Сенцов прокоментував місцеві вибори в Україні. Він назвав їх трешем, а учасників виборчої гонки – «професіоналами та господарниками, які дивляться на тебе з усіх кутів, щоб ти за них проголосував».

Про це Сенцов написав у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

“Я вже другий місяць мешкаю в Кривому Розі – знімаю кіно, про яке мріяв останні вісім років. Це виснажливий процес, який забирає майже усі сили та час. Забуваєш телефонувати дітям, не те що слідкувати за новинами. Сьогодні у знімальної групи вихідний і я трохи відновлюю інформаційні прогалини.

Нажаль, в кращу сторону нічого не змінилося. Люди, які продовжують чомусь називати себе «правоохоронцями», тримають Антоненка у заручниках як заставу їх «ефективності». Вся ця історія може закінчиться штурмом і не тільки будівлі суду. ГПУ нарешті знайшла головного корупціонера – це колишній очільник податкової служби Сергій Верланов. Крім цього незрозумілого обвинувачення йому шиють ще фінансування тероризму – щоб цю справу вела СБУ, бо НАБУ відмовляється підписувати фейкові підозри. Тим часом, зафаршмачений по самі сіри вуха, славнозвісний суддя Вовк, про пригоди якого чули майже усі в Україні, крім президента, дозволяє Зеленському проводити протизаконне опитування прямо на виборчих дільницях в день голосування.

І як кульмінація усього цього трешу – самі місцеві вибори. Я не в змозі був собі уявити, що в нашій країні стільки професіоналів та господарників, які дивляться на тебе з усіх кутів – тільки б ти за них проголосував. Проросійська, екс-регіональна, стара та нова сволота пре до влади, як в останній бій. Так, звичайно серед усіх цих покидьків є достойні люди та партії, і хоча вони у меншості, я саме їм бажаю перемоги!”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини