«Стус – вічний! Медведчук – тимчасове непорозуміння в історії України» – Притула висловився про заборону суду поширювати книгу про Стуса

Телеведучий та волонтер Сергій Притула прокоментував заборону суду поширювати книгу Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса».

Медведчука, про якого згадується у книзі як адвоката Стуса, Притула назвав непорозумінням в історії України. Про це він написав у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

“Стус – вічний!

Медведчук – тимчасове непорозуміння в історії України.

Вахтангу Кіпіані вкотре дяка за титанічну працю і невтомну боротьбу з кремлівським сателітом і комуністичною шісткою!

Усім президентам України «щира дяка» за формування такої судової системи, яка щоразу вміє здивувати пробиванням чергового дна!”

https://www.facebook.com/serhiyprytula/posts/3382241905185261?__cft__[0]=AZWZu09opoGXu5Wwrd4CdD14RogAh3kTq6v_FSIm1iETuZymR4JFYtmTNzt3c5w0PhoGP_-GrfFXExAY1EgrGdeOw2bWeV77rLYpeZc0xhXgglWP7qX_TwkYGq9sRTN5Z5_yrZQ0qxwnaDxjRcQxYamC8n5dVPoJD1d83kDL61tGcbLtD23xOWMlAQop_wl6UTE&__tn__=%2CO%2CP-R

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини