“Відбулася дуже некоректна історія з боку Олі”: Притула розповів, чому припинив спілкування з Фреймут

Український шоумен і кандидат на посаду мера Києва Сергій Притула вважає, що його ексколега, телеведуча Ольга Фреймут зробила кілька кроків, які унеможливили їхнє спілкування.

Український телеведучий, а зараз кандидат на посаду мера Києва Сергій Притула в інтерв’ю, яке вийшло 12 жовтня на YouTube-каналі ведучого Анатолія Анатоліча “Зе Інтерв’юер“, заявив, що не спілкується зі своєю ексколегою, телеведучою Ольгою Фреймут.

“У мене дуже простий принцип – якщо ти до мене по-людськи, то і я до тебе по-людськи. Ольга Михайлівна за останні сім років зробила кілька кроків, які унеможливили наше спілкування. Я не можу спілкуватися з людиною, якій я не довіряю. Причому зі свого боку я ніколи не робив речей, які б дали можливість засумніватися в моїй щирості та дружній позиції”, – розповів Притула.

За його словами, все почалося після того, як Фреймут перейшла з “Нового каналу” на “1+1”.

“А за три дні до цього клялася, що ми будемо далі працювати в [шоу на “Новому каналі”] “Хто зверху?”. І це її рішення пустило шкереберть підготовку до зйомок нового сезону. А потім відбулася дуже некоректна історія з боку Олі, коли вона виставила в Instagram моє приватне повідомлення, яке я їй адресував”, – розповів він.

Притула повідомив, що ця історія сталася приблизно два з половиною роки тому.

“Я з сім’єю летів за кордон і в Стамбулі на пересадці з малим записав відос Ольці – привітав із днем народження: 30 секунд – це була компліментарна історія, а ще 30 секунд я її тролив. І коли Оля взяла це відео, фактично приватне, вирізала половинку і виставила в Instagram під таким соусом: “Дивіться, як Притула за мною сохне”, я для себе зробив висновки і після цього перестав контактувати”, – пояснив він.

Притула і Фреймут – колишні колеги. Вони разом працювали в ефірі ранкової програми “Підйом” на “Новому каналі”. Передача виходила з 17 червня 1999 року до 27 червня 2014-го.

З 2012 року протягом перших трьох сезонів Притула і Фреймут вели шоу “Хто зверху?” на “Новому каналі”. Після переходу Фреймут її місце посіла російська ведуча Катерина Варнава, а починаючи з сьомого сезону ведучою проєкту стала українська артистка Леся Ніктюк.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини