«Дав мені друзів, вчителів і навіть перших шанувальників» – Святослав Вакарчук зворушливо привітав із днем народження Львівський університет ім. Франка

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук зворушливо привітав свій рідний університет із днем народження. Співак згадав незабутні дні навчання, найсмачніші університетські булочки і каву, а також подякував покійному батькові за теплі спогади про alma mater.

Про це він написав у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

“11 жовтня – День Львівського Університету. Університету, в якому я вчився… Університету, в якому я займався наукою… Університету, який дав мені друзів, вчителів і, навіть, перших шанувальників молодої студентської групи:)

Університет – це улюблена бібліотека на Драгоманова (з найкращим читальним залом і найсмачнішими булочками з кавою). Це дорога з кафедри теорфізики через Стефаника до головного корпусу. Це перші студентські концерти. Це лекції з теормеханіки мого вчителя професора Володимира Ткачука у Великій Фізичній аудиторії.

Це романтичні вечори в парку і не дуже романтичні в сьомому гуртожитку на Майорівці 🙈… Це семінар по понеділках на кафедрі. Це багато книжок, багато формул, багато роздумів…

А ще університет – це тато, Іван Вакарчук…мій перший, найголовніший і найцінніший спогад.
Дякую тобі, тату! Це ти зробив сьогоднішній день для мене святом! Я щиро вітаю з цим святом найстаріший і найрідніший Львівський Національний університет! Живи вічно, Alma Mater!”

11 жовтня – День Львівського Університету. Університету, в якому я вчився… Університету, в якому я займався наукою……

Gepostet von Святослав Вакарчук am Sonntag, 11. Oktober 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини