Львівському онкохірургу Олегові Дуді вручили орден «Гордість медицини»

Йому вручили нагороду за розбудову охорони здоров’я України, визначні особисті досягнення у лікуванні,
фото: фейсбук

ФОТО: ФЕЙСБУК

Учора, 1 жовтня, у Львові під час урочистостей з нагоди початку XVIII Конґресу Світової Федерації Українських Лікарських Товариств (СФУЛТ), голову Українського лікарського товариства у Львові онкохірурга Олега Дуду нагородили орденом «Гордість медицини». Про це повідомляють на сайті Товариства, – пише Твоє місто.

Він отримав нагороду за розбудову охорони здоров’я України, визначні особисті досягнення у лікуванні, науково-практичній і просвітницькій діяльності від президента Українського медичного клубу Івана Сороки.

Зважаючи на пандемію, усі урочистості Конгресу відбувалися в режимі онлайн. Він триватиме до завтра, 3 жовтня. Протягом трьох днів близько 700 лікарів з України і українських лікарів з 10 країн світу візьмуть участь у 14 симпозіумах Конґресу.

Для довідки

Світову Федерацію Українських Лікарських Товариств (СФУЛТ) створили у 1977 році за ініціативи українського лікарського товариства Північної Америки (УЛТ ПА), яке з 1950 року об’єднує лікарів США і Канади.

Її метою є об’єднання лікарів світу – вихідців з України задля служіння на благо своєї батьківщини і на користь українських лікарів, які були вимушені жити за кордоном.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини