“Я жива – і це найбільше досягнення року минулого” – іменинниця Алла Мазур вразила тисячі українців дописом у соцмережі

Телеведуча Алла Мазур святкує день народження. З цієї нагоди вона написала допис, яким зворушила тисячі українців.

Телеведуча висловила свою підтримку тим, хто бореться з хворобою, і закликала вірити у свої сили. Про це Мазур написала у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

Вона також опублікувала фото з короткою зачіскою після лікування. Користувачі засипали Мазур компліментами та привітаннями.

“Привіт, мій новий рік!) Я жива – і це найбільше досягнення року минулого. Постояла подумки на краю – і отримала ще більше внутрішньої свободи. Побачила себе нову – і відчула, що цією свободою можна поділитися) І підтримати інших. Тих, хто зіткнувся з онкологією в час пандемії: такий собі особливий джек-пот. Але шанс одужати – є. І чим раніше почати боротьбу – тим вищий.

Мене надихала одна глядачка. Яка написала: ваша робота в ефірі доводить нам, що перемогти – можна. Тепер хочу переконати, що і візуальних наслідків цієї боротьби особливо боятися не варто. Бо головне – очистити організм. А волосся – відросте. І життя підкине вам новий образ: який може виявитись несподівано симпатичним. Навіть модним і актуальним: як виявилось в моєму випадку.

В цьому номері «Marie Claire» – моє послання тим, хто вчиться сміливості: приймати себе – і любити себе – і в біді, і в радості. Хто наважується змінити життя – після онкології. Йде вчитися танцям. Йде на йогу. Починає медитувати. Наповнює себе любов’ю. Бо тільки так – зможемо поділитися нею з іншими.

Не бійтеся змін. Повірте у себе і свої сили. Довіртеся Небу: там справді дививожним чином підказують нам шлях. Як виконали бажання моє. Давно хотіла повчитися: щоб не тільки вчити інших) Записалася в групу. І от – отримала запрошення. Перше заняття – сьогодні. В мій день народження. Тема, як на замовлення: як визначити власний тип мислення і повернути його в кращий бік) Ну чом би саме так – не почати свій новий рік?)) Словом – з 10.00 до 16.00 відповідати на дзвінки та смс сьогодні не зможу: вчусь))

І для вас зразу 5 обкладинок осіннього номера Marie Claire Ukraine

Вибирайте: кому яка ближча”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини