«Пацієнт, який незбагненним чином став президентом» – Геннадій Мocкаль попросив психіатрів оцінити психічне здоров’я Зеленського

Ексочільник Закарпатської області Геннадій Мocкаль звернувся до психіатрів з проханням оцінити психічне здоров’я президента України Володимира Зеленського. На це його надихнув перегляд виступу Зеленського у Житомирі, в одному із вишів міста. Також одіозний чиновник хоче ознайомитися з дипломною роботою президента.

Про це Мocкаль написав у своєму Facebook, повідомляє Про Львів.

“З жахом передивився цей “потужний” виступ Зеленського в Житомирі. Потім передивився його ще раз, потім ще).

Зрештою – звернувся до президента Асоціації психіатрів України Семена Глузмана з проханням дати фахову оцінку стану психічного здоров*я цього “пацієнта”, який якимось незбагненним чином став президентом. І, що найгірше – який є Верховним головнокомандувачем Збройних сил України.

Також в рамках закону “Про доступ до публічної інформації” звернувся до керівництва Криворізького економічного інституту Київського економічного університету ім. Гетьмана з проханням надати мені копію дипломної роботи цього “юриста”. Якщо скажуть, що диплому нема, його затопило, він згорів під час пожежі, його з*їли миші або ще щось подібне – мені особисто буде все зрозуміло).”

З жахом передивився цей "потужний" виступ Зеленського в Житомирі. Потім передивився його ще раз, потім ще).Зрештою -…

Gepostet von Hennadii Moskal am Sonntag, 13. September 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини