Були шури-мури: Тіна Кароль розповіла, як зароджувалось кохання Осадчої та Горбунова

Ведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов – одна з найзразковіших пар українською шоу-бізнесу. Почуття між подружжям спалахнули на знімальному майданчику, однак розвивались на очах хіба зіркових колег. Співачка Тіна Кароль була однією з них.

Вже три роки 36-річна Катя Осадча та 50-річний Юрій Горбунов офіційно одружені та виховують спільного сина Івана, передає 24 канал. Кожен новий спільний кадр чи поява подружжя викликають справжній фурор. Зірки не демонструють свої почуття та пристрасть на публіці як і тоді, коли між ними лише зароджувалось кохання. Проте для програми “ЖВЛ” Тіна Кароль пригадала, як це було.

Співачка і подруга Каті Осадчої зізнається, що симпатія між знаменитою парою з’явилась тоді, коли вони почали працювати разом під час зйомок талант-шоу “Голос. Діти 2” 2015 року. За словами найуспішнішої тренерки, вона на власні очі бачила перші поцілунки ведучих за лаштунками.

“Були шури-мури. Подивіться як вона розквітла, розсіяла з Юрою Горбуновим. Я бачила, як у них зароджувалося кохання. Я маю хроніки мого світського життя про їх стосунки”,
– поділилась Тіна Кароль.

Варто зазначити, що телевізійна кар’єра могла об’єднати подружжя ще 15 років тому. Як з’ясувалось, для першого випуску програми “Світське життя” Катя Осадча брала інтерв’ю саме в Горбунова. Однак відповідати на питання, чи з першої зустрічі йому сподобалась теперішня дружина, шоумен не став.

Зазначимо, що на той час Катя Осадча вже була розлучена з першим чоловіком бізнесменом Олегом Поліщуком, від шлюбу з яким виховує 17-річного сина Іллю. А от Юрій Горбунов був одружений з артисткою балету Людмилою, союз з якою тривав 22 роки.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини