Порошенко разом з дружиною подарував 500 тисяч на ремонт храму у Львові

П’ятий президент України Петро Порошенко та Марина Порошенко подарували храму св. Ольги та Єлизавети у Львові сертифікат на 500 000 гривень для ремонту приміщення церкви

Про це повідомив на своїй сторінці у ФБ народний депутат України від “Європейської Солідарності” Олег Синютка, передає Вголос.

“Після спільної молитви у львівському храмі св.Ольги та Єлизавети п’ятий президент України Петро Порошенко та Марина Порошенко подарували сертифікат на 500 000 гривень для ремонту приміщення церкви”, – написав він.

Храм св. Ольги та Єлизавети був освячений у 1911 році, але з червня 1946 до липня 1991 років церква була зачинена і занедбана.

У липні 1991 року храм передали Українській Греко-Католицькій Церкві.

“Після моїх перших відвідин храму святих Ольги і Єлизавети у Львові сказав Марині, що вона має обов’язково побачити цю красу. Мене вразило, що цей храм з одного боку старовинний, а з іншого – дуже сучасний. І ось ми тут, разом з Мариною, Олегом Синюткою, Степаном Кубівим, Андрієм Парубієм, Володимиром Величковичем, Миколою Княжицьким, на службі Божій у цьому прекрасному храмі”, – написав на своїй сторінці колишній президент.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини