Голова ДМС Соколюк закрутив роман з українкою, яка відмовилась летіти з Уханя без собаки

Голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк оголосив про роман з Анастасією Зінченко. Дівчина під час спалаху коронавірусу в лютому відмовилась від евакуації з Уханя без свого песика

На особистій сторінці у фейсбуці 43-річний голова міграційної служби Максим Соколюк опублікував зворушливий допис, яким оголосив про роман з Анастасією Зінченко. На публічне зізнання він наважився у день свого народження, передає 24 канал.

Соколюк пригадав, що їхнє знайомство відбулось 2 лютого 2020 року з телефонного дзвінка. Як голова міграційної служби, він особисто поцікавився, чому українку не евакуювали з Уханя літаком разом з іншими співвітчизниками. Нагадаємо, що причиною стала відмова Анастасії залишити собаку, яку не могли вивезти з країни через відсутність спеціальних документів.

“Допомога у вирішенні проблем та планування повернення додому в Україну перейшли з часом в особисте спілкування. Багато спільного, однакові погляди на життя та ставлення до подій”, – прокоментував Соколюк зародження стосунків.

Наприкінці квітня вони зустрілись. Чиновник вручив дівчині лист, у якому висловив всі свої почуття. Вже за три тижні після повернення Анастасії в Україну Максим Соколюк запропонував їй жити разом у Києві. Ще у травні закохані заручились.

“Ми разом не розуміємо, що це було, як так відбулося та зірки зійшлися на небі, але це кохання, і ми щасливі”, – наголосив голова міграційної служби.

Все почалось 20022020 (як багато цифр 0 та 2), з мого телефонного телефонного дзвінка в 10.42, майже 7 місяців тому….

Gepostet von Maxim Sokolyuk am Sonntag, 6. September 2020

Багато хто запитував – Міша це хто? Так ось відповідь – Мішель, це дівчинка, породистий білий шпіц. Це та маленька і дуже важлива причина, чому Анастасія відмовилася без неї евакуюватися.

Gepostet von Maxim Sokolyuk am Sonntag, 6. September 2020

Уважні користувачі зауважили, що до знайомства з Анастасією Зінченко Соколюк був одружений. Однак він встиг заявити, що в квітні подав документи на розлучення, а з серпня – холостяк. Від першого шлюбу з дружиною Юлією у нього є донька та син. До слова, різниця у віці чиновника з новою обраницею 20 років.

Багато людей не зрозуміли, та вигадують різні версії – так, я подав на розлучення в квітні, та з серпня вже розлучений

Gepostet von Maxim Sokolyuk am Sonntag, 6. September 2020

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини