«Щоб тобі було не соромно зі мною вийти в люди» – Притула зворушливо привітав дружину з 5-ою річницею одруження

Телеведучий та волонтер Сергій Притула зворушливо привітав дружину Катерину з п’ятою річницею одруження

«Люблю так, що на очі не бачу!» – написав Притула у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

“За 5 років після весілля я відпрацював 600 концертів по усьому світу, відзнявся у +/- 300 телепрограмамах на трьох каналах, поправився на 5 кілограмів і , якогось дідька, посивів на бороді. Ти – народила доньку і поставила брекети!
Ну, це окрім того, що ходила на роботу і закривала кілька проектів на паралельних курсах. Ну і ще займалась ремонтами, щоб у нас було затишне гніздечко. Щоб діти були ситі, вмиті, файно вдіті – теж переймалася. Відпустки планувала. Нагадувала, коли день народження у когось із родичів (моїх))))). Навчилась готувати те, чого раніше не вміла, але знала, що я таке люблю. А головне, завжди була поряд у важливі моменти. З кожним роком ти стаєш красивішою і мудрішою! І ще, тобі дуже пасує материнство!Мені залишається дрібничка – робити все, щоб тобі було не соромно зі мною «вийти в люди»))! І я дуже стараюсь! Вітаю нас з першою «5-річкою»!
Люблю так, що на очі не бачу! Танцюєм далі!”, написав Сергій Притула.

За 5 років після весілля я відпрацював 600 концертів по усьому світу, відзнявся у +/- 300 телепрограмамах на трьох…

Gepostet von Сергій Притула – офіційна сторінка am Samstag, 29. August 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини