“Терорист Кривош з Луцька – ідеальний портрет виборця Зеленського” – Віталій Портников

“Це пряме продовження президентської виборчої кампанії 2019 року. Як не дивно, цей чоловік – це ідеальний портрет виборця Зеленського”.

Про це український журналіст, публіцист та громадський діяч Віталій Портников заявив в етері програми “Суботній політклуб” на Еспресо.TV, коментуючи захоплення громадянином Максимом Кривошем заручників у Луцьку.

“Я хочу щоб президентом став простий хлопець і щоб він зробив мені диво. Якщо дива не виходить, я примушу його зробити диво. Ось яке я хочу диво?” …Це пушкінська казка про золоту рибку. Він же її теж шантажував, головний герой цього оповідання. Він же її витягав з моря. Вона хотіла в море, бо вона помирала. Тобто у неї були проблеми. В Зеленського помирають співвітчизники, тому що він (терорист – ред.) може здійсними вибух, а у Пушкіна помирала сама рибка”, – пояснив журналіст.

При цьому він вважає не суттєвим – був теракт у Луцьку справжнім чи зрежисованим.

“Інсценізований цей теракт чи справжній? Люди багато теж про це говорять. Я вважаю, що це не має ніякого значення. Головне те, як він закінчився. Тому що навіть якщо уявити собі конспірологічно, що він інсценізований, для багатьох людей, які надалі будуть так діяти, він справжній”, – наголосив Портников.

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини