“Квартал” залишився без локомотива, влада його змінила” – Наталія Сумська про Володимира Зеленського

Українська актриса, сестра Ольги Сумської Наталія Сумська розповіла про те, як працювала з нинішнім президентом країни Володимиром Зеленський до початку його політичний діяльності.

Вона зазначила, що Зеленського змінило президентство і він став іншою людиною. Водночас Сумська вказала, що його дуже не вистачає у “Кварталі 95”. Про це йшлося в інтерв’ю для “Радіо Свобода“.

“Мені його зараз саме і не вистачає в тій бізнес-холдинг-організації, яку він залишив. Зеленського зараз не вистачає у “Кварталі 95″, він був локомотивом, був надпотужним”, – зазначила Наталія Сумська.

Також актриса зазначила, що в період їхньої спільної із Зеленським роботи над серіалом “Слуга народу” вона його запам’ятала як харизматичного актора і відкриту, позитивну людину. Сумська наголосила, що політика істотно змінила Зеленського.

“Він дуже позитивний на сцені. Взагалі його така приємність і людська харизма, звісно, вражають. Тоді. А зараз людина змінюється. Це чиновник високого рангу. І тут, мабуть, зовсім все… Взагалі це ж відома істина, що людина, коли отримує владу, стає іншою. Це у всіх драматургічних сюжетах описано. Актор і влада – тут саме цей хід досліджувався”, – уточнила актриса.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини