“Коломойський і росіяни руками Медведчука розхитують державу” – Шабунін

Олігарх Ігор Коломойський та росіяни руками кума президента РФ Віктора Медведчука розхитують Україну. Про це сказав голова “Центру протидії корупції” Віталій Шабунін.

“У нас немає прямих доказів, однак у мене є чітке враження, що Коломойський грає з росіянами на розхитування держави і створення хаосу. Наприклад, рішення, яке він просуває у Конституційному суді про гарантії банківських вкладів. Якщо його ухвалять, то 90 млрд грн, виплачених людям, — ці рішення повинні бути переглянуті. Це ж стосується також майна банків, що виведені з ринку. Це колапс. Коломойському дуже зручно діяти у хаосі. Він — ідеальний гравець у хаосі. І тут також є його інтереси, бо його доганяють у США”, – сказав Шабунін, передає “Новое время

Активіст сказав, що питання арешту олігарха Сполученими Штатами Америки “це питання одного року”.

“Коломойський це розуміє. Раніше олігархи діяли корупційно, монопольно, але у рамках держави. Зараз Коломойський та росіяни руками Медведчука розхитують державу.

Подивіться на меседжі, які несуться з холдингу Медведчука. А останній ефір на плюсах “Право на владу” — це знищення медіапростору, як і законопроєкти Бужанського. Витягуються теми, які розколюють суспільство”, – сказав голова ЦПК.

Щоб не було хаосу, президент Володимир Зеленський має “увімкнути голову”, каже Шабунін.

“Ці розмови, що Зеленський нічого не розуміє… ну, що він може не розуміти про Бужанського чи Дубінського, чи про Венедіктову, яка з порушенням закриває справу Бахматюка, про Авакова чи в діяльності ОАСК, звідки є записи з зізнаннями у “політичній проституції”?

Він розумна людина. Він все розуміє і все знає. У Зеленського немає права на незнання”, – заявив активіст.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини