“Не залишимо українців у біді!”: Порошенко передав у затоплені села Прикарпаття мотопомпи і генератори

П’ятий президент України, голова політичної партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко разом з народним депутатом Миколою Княжицьким, який представляє інтереси гірських громад Франківщини, у неділю, 28 червня 2020 року, відвідали село Чорний Потік Надвірнянського району Івано-Франківської області.

Подробиці Порошенко розповів у себе на Facebook, передає Еспресо.TV.

“Сьогодні я у селі Чорний Потік, щоб допомогти місцевій громаді подолати наслідки повені. Село опинилося відрізаним від цивізілації. Шкода, що представники влади так сюди і не доїхали. Наша команда точно не покине Прикарпаття в біді, ми разом з українцями пліч-о-пліч долатимемо наслідки повені. Не дозволимо, щоб стихія чи бездіяльність влади руйнували життя українців: ані в Щасті, ані в Станиці Луганській, ані в Чорному Потоці”, – зазначив п’ятий президент.

За словами Порошенка, частина села самостійно, без допомоги влади, відновила електропостачання. Половина села досі живе без світла.

“Учора наша команда передала один дизель-генератор, сьогодні ми привезли ще один. Вони потрібні, поки не протягнемо світло. Також ми привезли дві мотопомпи, допомогли зі спецтехнікою для ліквідації наслідків стихійного лиха, щоб негайно почати відновлення шляхів до Чорного Потоку”, – написав Петро Порошенко.

Разом з ним у поїздці до постраждалих населених пунктів бере участь нардеп Микола Княжицький.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини