“Потап став заслуженим артистом”: Кондратюк пригадав йому зняті штани на концерті в Росії (відео)

Співак та музичний продюсер Олексій Потапенко (Потап), який став заслуженим артистом України, раніше знімав штани перед публікою під час шоу на російському телеканалі.

Про це написав український телеведучий, продюсер Ігор Кондратюк на своїй сторінці у Facebook. За його словами, у держави, у якої триває війна з Росією, з’явився тренд – “синдром меншовартості частини української “аліти”, передає Обозреватель.

“Потап, який зняв штани перед російською публікою – публікою країни-агресора – під час шоу на телеканалі країни-агресора, став заслуженим артистом України. Володя З. мислить, як на мене, досить дивно, бо живе в якійсь своїй “державі-повії” і навіть посідає в ній головну виборчу посаду, і тому ця нагорода вилядає навіть органічно”, – відзначив Кондратюк.

“Потап Oleksii Potapenko, який зняв штани перед російською публікою – публікою країни-агресора під час шоу на телеканалі країни-агресора став заслуженим артистом України.

Володя З. мислить, як на мене, досить дивно, бо живе в якійсь своїй “державі-повії”, і навіть посідає в ній головну виборчу посаду, і тому ця нагорода вилядає навіть органічно. Тренд такий нині у країні, яка воює з російським загарбником: синдром меншовартості частини української “аліти”.

Мене дивує інше. На хіба яскравим і неповторним представникам шоу-бізу ці нафталінові звання від держави? Їхні “звання” – ротації, закачки, продажі артистів, аншлагові тури, “золоті кнопки” YouTube, заслужені статуетки на YUNA та M1 Awards, мільйони підписників у соцмережах, і головне мірило – чесно зароблені гонорари (“кеш-бабулєс”, як співає Андрій Хливнюк).

“Тепер я маю право бути похованою на Байковому цвинтарі – якось пожартувала Наталка Могилевська, коли Кузьма спитав її – “на чорта тобі, улюблениці публіки, це совкове звання – “народна артистка України?”.

Коли ви чуєте, що хтось з шоу-бізнесу раптом отримує звання, знайте: мова, скоріш за все, йде про можливість бути похованим на престижному кладовищі

Дай бог їм усім 100 років жити та творити”

Потап Oleksii Potapenko, який зняв штани перед російською публікою – публікою країни-агресора під час шоу на телеканалі…

Gepostet von Igor Kondratiuk am Sonntag, 28. Juni 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини