«В Карпатах є села, в яких через хату стоїть «лісовіз» – екснардеп звинуватив українців у повенях

Колишній народний депутат Верховної Ради від ВО «Свобода» Андрій Міщенко звинуватив самих українців у повенях, що затопили Західну Україну.

Саме громадяни відповідальні за все, що зараз відбувається в країні – від копання бурштину і вирубування лісів до бездіяльної влади, – переконаний Міщенко.

Іронічний допис про це він написав у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

“Кілька місяців тому мій товариш був в наших Карпатах. Каже бачив села, в яких через хату стоїть ”лісовіз”. І то не простий, а такий за 40-50 тис$, іноземні з пристроями для самонавантаження. До чого це я? А до того, що у вирубці нашого лісу винні ж…ди. І через них в наших Карпатах такі повені та селеві потоки. А ще вони винні у видобуванні бурштину на Волині. Перетворюючи колись милий край на місячний ландшафт.

Гордість розпирає за своїх одноплемінників українців. За те, що до цього всього 3,14здєца на своїй землі ми не причетні. Ні триста, ні двісті, ні сто років тому, ні тим паче зараз.

Р.S. а ще мені дуже подобаються застільні розмови про наведення порядку в державі, про злодіїв, котрих давно вже треба розстріляти, про владу скотів, котру українці не обирають. Про те, як залюбки вибрали б нормальну владу, але за тих за кого вони хочуть голосувати – ті непрохідні і т.п.

Весело тут буде завжди. І робота в Европі також”

Кілька місяців тому мій товариш був в наших Карпатах. Каже бачив села, в яких через хату стоїть ''лісовіз''. І то не…

Gepostet von Андрій Міщенко am Mittwoch, 24. Juni 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини