«Мене неправильно зрозуміли, я не здався!» – син Віктора Павліка зробив нову заяву

Онкохворий Павло Павлік, син популярного українського виконавця Віктора Павліка, заявив, що його попередню заяву про припинення боротьби із хворобою “неправильно зрозуміли”. Тоді хлопець сказав, що припинив хіміотерапію, оскільки вона не дає результатів і його онкологічне захворювання – саркома – прогресує. А тепер зазначив, що не збирається припиняти лікування.

Про це він написав у своєму Facebook, передає Вголос.

Так, 20-річний хлопець зазначив, що його попереднє повідомлення не зовсім правильно трактували – припинивши хіміотерапію, він не здався. Просто важке лікування дуже послабило його імунітет, і для подальшої боротьби варто дати організму відновитися.

“Цього разу я напишу українською – мовою моєї країни, в яку я завжди вірив, якій служив. Я збираюся розставити крапки над “і”… Перше і найважливіше: я не здався! Багато хто після попереднього поста написали мені, що я не повинен здаватися, а повірив в те, що хворобу можна вилікувати. Можливо, я дійсно написав це, як останні слова. Але це не так!” – розповів син артиста.

Павлік-молодший вказав, що продовжить шукати варіанти лікування й не буде просто сидіти й чекати, поки помре.

“Я написав, що мені залишилося тільки чекати. І де написано, що так я й буду робити? Сидіти й чекати? Не для того я пішов на військову службу, щоб чекати, поки щось трапиться. Я пішов туди, щоб знаходити шляхи вирішення проблем навіть там, де їх зовсім неможливо побачити. Тому просто чекати я ніколи не буду. Я й далі буду боротися і жити з вірою у свою перемогу над моїм новим ворогом”, – зазначив Павло.

Також син артиста підкреслив, що відмова від хіміотерапії – не рішення через відчай, просто його імунітету необхідно відновитися, оскільки “хімія” вбиває не тільки хворі, але й здорові клітини. Крім того, Павло висловився про альтернативне лікування, яке йому порадили користувачі мережі.

“Я не відмовлявся від лікування і це не було моїм яким відчайдушним рішенням. Це був логічний і обдуманий висновок. 18 курсів хіміотерапії, ця штука отруює як хворі клітини, так і здорові і сильно пригнічує імунітет. А якщо це не дає бажаного результату, то який сенс продовжувати? Саме тому ми вирішили дати імунітету можливість відновитися й почати самому брати участь у знищенні хвороби. А щодо альтернативного лікування… Ви дійсно вважаєте, що якби якийсь дідо лікував грибами і травами 4-ту стадію раку, про це б знали десятки два людей, а він би жив десь у селі на краю світу?” – обурився Павло Павлік.

Знову ніч, знову багато думок, які складаються в слова. Слова мають велику силу – вони здатні об’єднати людей або ж…

Gepostet von Pavel Pavlik am Dienstag, 23. Juni 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини