“5 мільйонів гривень щомісяця, 60 мільйонів на рік” – блогер порахував, скільки коштують платникам податків прокурори та слідчі ДБР, які ведуть “справи Порошенка”

Прокурори, які задіяні у розслідуванні так званих “справ” проти п’ятого президента Петра Порошенка, обходяться платникам податків у майже 2 мільйона гривень щомісячно. А слідчі ДБР – у майже 3 мільйони гривень.

Такі дані оприлюднив відомий блогер Андрій Луганський, який проаналізував інформацію про заробітні плати правоохоронців з ОГПУ та ДБР, залучених до понад двох десятків проваджень, передає Прямий.

“27 кримінальних справ розслідуються по відношенню до Петра Порошенка – п’ятого президента України. За моєю інформацією, Генеральна прокуратура задіяла в цих кримінальних справах 41 прокурора, які обходяться нам, лише у вигляді заробітних плат без премій в місяць в 1 962 151 гривню. Що в рік складає 23 545 803 гривні. Державне бюро розслідувань задіяло 54 слідчих, які обходяться нам у вигляді заробітних плат в 2 983 301 гривню. Що в рік складає 35 799 608 гривень”, – зазначає Луганський.

Таким чином, підсумовує Луганський, за рік, протягом якого тривають переслідування Порошенка, тільки на оплату праці силовиків було витрачено 60 мільйонів гривень платників податків – не враховуючи премій.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини