Сьогодні – День медичного працівника! Дякуємо вам, наші ангели у білих халатах!

В Україні професійне свято працівників сфери охорони здоров’я був встановлений у червні 1994 року.

День медичного працівника – це щорічне професійне свято медиків, який відзначають в Україні, передає УНІАН.

Професійне свято День медика в Україні традиційно відзначається у третю неділю червня. У 2021 році свято випало на 20 червня.

В Україні професійне свято працівників сфери охорони здоров’я був встановлений у червні 1994 року указом президента Леоніда Кравчука.

День медика – це, в першу чергу, знак поваги та визнання важливої ролі медиків в житті, як країни в цілому, так і кожної людини окремо.

Вітання з Днем медичного працівника

♦ Від душі бажаю бути гострим, немов голка шприца, зі своїми недоброзичливцями, залишатися м’яким і пухнастим, як вата, з коханими і близькими людьми, вміти залікувати будь-яку тілесну або душевну рану, завжди мати під рукою асептики і антисептики від заздрості, образ і життєвих негод.

♦ Ви прийняли виклик стати на цілодобову сторожу людського життя. Кожен із Вас лікує та рятує: чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній. Міцного здоров’я та сил вам. Дякуємо Вам за все, ангели-охоронці в білих халатах!

♦ Багато є хороших лікарів,
але як ви – на Україні одиниці,
І з року в рік стемна і до зорі
Людей рятуєте, мов справжня чарівниця.

Привітання з Днем медичного працівника в прозі

♦ Шлемо вітання тим, хто берігає найцінніше, що є у людини — її життя. Нехай віра та оптимізм завжди залишаються з вами.

♦ Дорогі наші лікарі та медпрацівники! Дякуємо за вашу роботу і бажаємо, щоб хворі одужували швидше, а зарплата росла. Щоб в роботі було менше труднощі, а більше вдячних пацієнтів.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини