“Згорів би, що зробиш” – коп закинув водієві його недопалок у авто, той звернувся до Арсена Авакова

Кумедний і дуже повчальний для багатьох українських водіїв випадок трапився із власником автомобіля Skoda. Чоловік викинув недопалок з вікна, а поліцейський, який в той момент був поряд, закинув його назад у авто.

Натомість водій, який мав би усвідомити свій проступок, висунув поліцейському претензії, що, мовляв, закинутий недопалок міг спричинити у автомобілі пожежу, – повідомляє Шляхта не працює.

Господи, згорів би, і  що зробиш?” – відповів обуреному українцеві коп.

Відео перепалки між водієм та поліцейським опублікували на Facebook-сторінці Киев Оперативный.

Обурений водій вирішив не здаватися у боротьбі за свої права та записав відеозвернення до міністра МВС Арсена Авакова та його заступника Антона Геращенка з вимогою, щоб вони “навчили своїх підлеглих правил етикету та з повагою ставитися до громадян України, а не кидати недопалки в машину”.

Водій #Skoda викинув недопалок з вікна, бо звик так робити завжди і скрізь. Яким же було його здивування, коли не аби хто, а працівник поліції закинув йому його сміття назад в авто.
Одразу скаргу міністру, його заступнику і тд
Правильно зробив коп?” – прокоментували відео на

Водій #Skoda викинув недопалок з вікна, бо звик так робити завжди і скрізь. Яким же було його здивування, коли не аби хто, а працівник поліції закинув йому його сміття назад в авто. Одразу скаргу міністру, його заступнику і тд😃Правильно зробив коп?#у_вас_упало

Gepostet von Киев Оперативный am Dienstag, 16. Juni 2020

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини