“Таке враження, ніби Майдан, poзстpiли, реформи, вiйнa – це був тупо сон… І тут я такий прокидаюсь, а Янукович полоще ніженьки у фонтані в Межигір’ї…” – Майкл Щур

“Таке враження, ніби Майдан, poзстpiли, реформи, вiйнa – це був тупо сон. І тут я такий прокидаюсь, а Захарченко далі міністр внутрішніх справ, російська агентура сидить на вирішальних посадах. А Янукович полоще ніженьки у фонтані в Межигір’ї…”Стерненку вручили підозру…”

Про це на своїй сторінці у Facebook пише український блогер та журналіст Майкл Щур:

“У мене нічо не сходиться.

Припустимо:
============
Я – той, хто вижив після “нападу Стерненка»:

– Стерненко напав на нас із другом. Я встиг втекти. Я – невинна жертва. Але я про всяк випадок смахаюсь закордон. Буду звідти спостерігати, як мого нападника карають. Як ж – невинна жертва. Всі невинні жертви так роблять. Бо я ж не нападав на Стерненка. І нападати на Стерненка мене ніхто не просив. Тому це ж логічно, що я їх і не боюсь. Тих, хто мене НЕ просив нападати на Стерненка. Бо мене ж ніхто не просив.

Я – Стерненко:

Я «напав» з ножем на двох мужиків. Один із них помep. Інший – вижив. І дає покази. Проти мене. Але я буду сидіти в Україні. Вдома. Як типовий yбивця. Не буду втікати від слідства. Буду ходити на допити. О! Придумав! Я вступлю на юридичний – це ж найпростіший спосіб уникнути відповідальності. І буду законно захищати свої права. Отак я вас і обдурю. хахаха!!!!



Я – СБУ:

На Стерненка тричі нападали. Під час третього нападу (А шо тричі нападали? І Стерненко казав про це? І просив охорону? Бл*) СТЕРНЕНКО НАПАВ у відповідь. ВБ*В одного нападника. ІНШОМУ ВДАЛОСЬ ВТЕКТИ!!! Не знаємо куда і чому втікає. Це у нас не викликає підозр. А от поведінка Стерненки якась підозріла… Чому він не втікає? Точно щось замислив. Точно виний! Бо ми все з’ясували. Стерненко гуляв з дівчиною. І раптом вирішив напасти на двох мужиків з метою вбивcтвa. Мотив? Такий же як мета – вбивcтвo. Ми ж сказали “з метою вбивcтвa”. Ці активісти взагалі досить неврівноважений, але цілком ОСУДНИЙ народ. Короче – Стерненко – вб*в. А шо там ті двоє робили? Та хз якшо чесно. Навіть не цікаво.

======
У мене це все зійдеться тільки в одному випадку – якщо слідство веде Джоуі з Друзів.

Таке враження, ніби Майдан, poзстpiли, реформи, вiйнa – це був тупо сон. І тут я такий прокидаюсь, а Захарченко далі міністр внутрішніх справ, російська агентура сидить на вирішальних посадах. А Янукович полоще ніженьки у фонтані в Межигір’ї…”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини