Петро Порошенко сам прийшов до Венедіктової (відео)

Співробітники Управління державної охорони у порушення закону не пропустили народних депутатів від “Європейської Солідарності” і адвокатів до генерального прокурора Ірини Венедіктової, до якої пройшов п’ятий президент України, лідер “ЄС” Петро Порошенко.

Згодом народних депутатів таки пропустили до Венедіктової. Трансляцію зустрічі веде телеканал “Прямий“.

Поспілкувавшись кілька десятків хвилин з народними депутатами і адвокатами, Венедіктова, яка так і не змогла дати жодної чіткої відповіді, а потім просто втекла, пославшись на зайнятість.

Нагадаємо, раніше представник ОГПУ намагався вручити Петру Порошенку підозру у будівлі Державного бюро розслідувань.

Після цього п’ятий президент сам прибув до Офісу генерального прокурора. “Ми тут для того, щоб продемонструвати – ми їх не боїмося. Ми приїхали сюди для того, щоб сказати їм в очі, що вони порушують законодавство, Конституцію, намагаються перетворити Україну в авторитарний режим”, – наголосив Порошенко.

“Щойно ви бачили, що в ДБР абсолютно незаконно людина, яка не представилася, намагалася продемонструвати спробу пред’явити підозру. По якій позиції? По справі, яку Генеральний прокурор Рябошапка назвав “юридичним трешом”, яка пов’язана з реалізацією конституційних повноважень Президента про призначення заступника голови Служби зовнішньої розвідки”, – нагадав Порошенко перед входом у будівлю ОГПУ.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини