“Порошенко, 2014 рік і 2020 рік – дві фотографії з різницею у шість років” – волонтерка показала, як змінився вигляд Порошенка за роки війни в Україні

Волонтерка Наталія Юсупова порівняла фото п’ятого Президента України Петра Порошенка за 2014 та 2020 роки.

“Страшну ціну президентства видно неозброєним оком”, – написала Юсупова у своєму Facebook. Вона зазначила, що українці не цінують те, що зробив за роки війни Порошенко, – повідомляє Тим часом в Україні.

“Петро Олексійович Порошенко, 2014 рік і 2020 рік. Дві фотографії з різницею всього у шість років.. Страшну ціну президентства видно неозброєним оком. Дивлячись на фото, думаєш, що пройшло мінімум 20 років. Коли тут багато кричали, що ми не цінуємо те, що зробив за роки війни п’ятий президент, я думаю про те, що він знає, що підтримка лідера країни – це не лобизальні пости і говорильня, підтримка – це реальні вчинки. Конструктивна критика тільки допомагає справжньому керівнику, дає стимул і чітке розуміння того, що відбувається. Особисто я бачу, що роки війни коштували йому втрати здоров’я і багатьох днів життя. Це вам не відосікі з шаурмою і морозивом…“, – підсумувала Юсупова.

Петр Алексеевич Порошенко, 2014 год и 2020 год. Два снимка с разницей всего шесть лет.. Страшная цена президентства…

Gepostet von Nataliia Yusupova am Freitag, 5. Juni 2020

Роксоляна Панич, для Тим часом в Україні

Редакція може не поділяти думку авторів. Редакція залишає за собою право редагувати надані матеріали.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини