“Медикам заборонили приймати захисні костюми від Порошенка” – Яна Зінкевич розповіла про кричущий випадок на Донеччині

"Медикам заборонили приймати захисні костюми від Порошенка" - Яна Зінкевич розповіла про кричущий випадок на Донеччині

Медик-доброволець та депутатка від Європейської Солідарності Яна Зінкевич розповіла про кричущий випадок у одній із лікарень у Волновасі, що на Донеччині.

Жінка повідомила про те, що Волноваська опорна лікарня для боротьби з коронавірусом відмовилася приймати захисні костюми через тиск з боку райадміністрації за вказівкою центральної влади. Зінкевич наголосила, що фонд Порошенка відправив захисні костюми у Волноваху на прохання самих лікарів, – повідомляє Про Львів.

Волноваська опорна лікарня для боротьби з коронавірусом відмовилась приймати партію захисних костюмів через тиск районної адміністрації після звернення райадміністрації Зеленського.

Захисні костюми було відправлено у Волноваху на прохання самих лікарів.

Без сумніву, владній верхівці нема ніякого діла до життя та здоров’я медиків, які зараз працюють в умовах підвищеної небезпеки.

Українці спостерігали на власні очі ганебні розборки за виплати лікарям, які захворіли на коронавірусну хворобу, бачили цинічну виставу з закупівлею засобів захисту, в мережі з’являється інформація про корупцію у сфері закупівель найнеобхіднішого, люди жили в умовах дефіциту основних медичних розхідників та багато іншого.

Заборонити лікарям приймати захисні костюми – це рівнозначно наказу піти на загибель. Політичні амбіції засліпили політиків настільки, що для особистої цілі вони готові наразити на небезпеку тисячі висококваліфікованих медиків.“, – написала обурена Зінкевич.

‼ Немає слів. Медикам заборонили приймати захисні костюми, тому що їх купив Фонд Порошенка -…

Gepostet von Яна Зінкевич am Samstag, 6. Juni 2020

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини