Джамала назвала 5 улюблених виконавців

На карантині вагітна Джамала давала багато онлайн-концертів, але сама майже не слухала нової музики. Співачка зізналася, що їй було складно насолоджуватися новинками на самоті, тому в плейлисті опинилися лише перевірені виконавці та альбоми.

“Карантин – час для того, щоб люди як раз все розслухали? Може, навпаки, всі слухають музику, але не насолоджуються по-справжньому? Мені здається, складно насолоджуватися одному, – міркує виконавиця. – Музика може радувати нас самих, занурювати в спогади, надихати, вчити, але навіть тут потрібен обмін енергією і, звичайно, живі люди. Потрібні такі, як ти! Однодумці, які на запропоновану тобою пісню скажуть: Так, зацінили! / Ні, не те, і т.д. Бажано все ж наживо!”

View this post on Instagram

Много новых музыкальный релизов поставлены на паузу, а кто-то наоборот, как big stars Dua Lipa и Lady Gaga, выпускают альбомы. У Róisín Murphy вышел сингл, даже Disclosure, которые вроде ушли насовсем, выпустили один трек. И наши! @dakhabrakha выпустили альбом, @koloah и @o_officialpage – EP! Круто! ⠀ Карантин/изоляция/пандемия — время для того, чтобы люди как раз все расслышали? Может, наоборот, все слушают музыку, но не наслаждаются ее по-настоящему? Мне кажется, сложно наслаждаться одному 🙁 Обязательно нужен обмен. Вышел супер трек – давай его срочно на диско! Танцевать и закатывать глаза на танцполе. Вышел альбом — найти любимую песню, заслушать до дыр, подпевать, а потом на живом концерте кричать громче, чем артист на сцене 😂 Мне кажется, так должно быть. Музыка может радовать нас самих, погружать в воспоминания, вдохновлять, учить, но даже тут нужен обмен энергией и, конечно, живые люди. Нужны такие, как ты! Единомышленники, которые на предложенную тобой песню/альбом/видео скажут: Да, заценил!/Не, не то, и т.д. ⠀ Желательно все же вживую! Признаюсь, на карантине мало слушала нового, мне было сложно. ⠀ Листай карусель, там моя пятерка, которую я могу слушать на репите. Даже необязательно именно эти альбомы, а и другую музыку этих исполнителей.

A post shared by Jamala (@jamalajaaa) on

Джамала розповіла, що у неї є п’ятірка альбомів, яких вона може слухати на репіті. “Навіть необов’язково саме ці альбоми, а й іншу музику цих виконавців”, – пояснила вона.

Джерело: Апостроф

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини