«Сьогодні моїй внучці, якій 6 рочків, стало дуже погано» – львів‘янин розповів про вражаючий вчинок поліцейських, який врятував життя дитини

Львів‘янин Микола Вікторович розповів про вчинок поліцейських, який вразив його до глибини душі, а найголовніше – врятував життя 6-річній онучці Ніколь.

Про це чоловік написав у Facebook, повідомляє Про Львів.

Коли дівчинці стало погано і дідусь віз її у одну із львівських лікарень, стало зрозуміло, що через львівські затори їхатимуть довго, а в критичній ситуації – кожна хвилина на вагу золота.

Стан дитини стрімко погіршувався, тому її мама попросила про супровід поліцейських. Правоохоронці доправили малечу разом з мамою до лікарні у службовому авто.

Микола Вікторович у своєму дописі подякував великодушним поліцейським і побажав їм міцного здоров’я.

“Сьогодні моїй самій меньшій коханій онучці, якій 6 рочків, стало дуже погано.

Моєю донькою було приняте рішення терміново везти онучку в Львівську обласну дитячу клінічну лікарню. Поки ми іхали моїй онучці Ніколь ставало все гірше і гірше…

Мені вже під 70 років, було дуже важко їхати скоро і керувати машиною по наших корках. Донька під час руху подвонила на тел. 102, пояснила сітуацію, що ми стоїмо в корках, а дитині з кожною хвилиною все гірше і попросила поліцейський супровід.

Чергова на 102 моментально зреагувала і прислала до нас екіпаж буквально за пару хвилин. Нажаль, мені було не до того і я не знаю прізвища чергової…

По приїзді патрульноі машини поліцейські скоро пересадили онучку і доньку в свою машину і дуже скоро передали онучку лікарям.

Цим постом я від щирого серця дякую екіпажу 651 та поліцейським СМОЛИНЕЦЬ ВОЛОДИМИР та ІЛЬНИЦЬКИЙ РОМАН та черговій на 102.

Дай Вам Боже всім здоров’я і всього найкращого.”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини