«Звідки у Зеленського дві квартири у Великобританії і розкішна вілла в італійському Форте-деі-Мармі, якщо його фірми з 2014-ого показували для податкової лише збитки?» – Володимир Ар’єв

«Ще днями побачимо реальні статки голови Верховної Ради, міністрів і народних депутатів від монобільшості. І там, повірте, чекає багато дуже цікавих відкриттів…»

Про це на своїй сторінці у Facebook пише український політик та журналіст Володимир Ар’єв:

«Великі статки Порошенка взагалі не секрет. На його підприємствах люди працюють офіційно, щороку в бюджет йде кілька мільярдів податків, а фонд оплачував нагальні потреби армії з 2014 року і витрачає сотні мільйонів на допомогу в боротьбі з коронавірусом тепер.

А от подивитися на статки Зеленського і Слуг народу буде цікаво – 1 червня крайній термін подання е-декларацій. І от тоді будуть питання – звідки у Зеленського дві квартири у Великобританії і розкішна вілла в італійському Форте-деі-Мармі, якщо його фірми з 2014-ого показували для податкової лише збитки або невеличкий прибуток, з якого стільки елітної нерухомості не накупиш. Значить, Зеленський під час війни обкрадав і державу, і армію, ухиляючись від сплати податків. Про це була хороша стаття і розслідування на ТБ (посилання в коментарях).

Після цього стає зрозуміло, що Форбс-Україна, яким керує близький до Саакашвілі головний редактор, є не стільки незалежним калькулятором, скільки заангажованим політичним інструментом.

Ще днями побачимо реальні статки голови Верховної Ради, міністрів і народних депутатів від монобільшості. І там, повірте, чекає багато дуже цікавих відкриттів. Особливо болючих для тих, хто ще вірить в «чистоту» цієї влади. Тому ці дні народ годують позавчорашнім протухлим інформаційним їдлом, щоб після оприлюднення правди, слуги знову кричали своїм легковірним: «А ось Порошенко…»

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини