Якою буде погода у Львові та області 30 – 31 травня: прогноз на вихідні

Впродовж 30 та 31 травня на Львівщині очікується прохолодна погода. На вихідних синоптики прогнозують опади у вигляді дощу. 

Про це розповіла синоптикиня Львівського гідрометцентру Олена Смалюх. За її словами, у суботу, 30 травня, впродовж доби буде місцями невеликий дощ. Прогнозують синоптики похмуру погоду. Температура повітря вночі сягатиме до 10° тепла. Вдень потеплішає до 11°-16° тепла. Вітер  буде північно-західний 9-14 м/, – пише 032.ua.

У неділю, 31 травня, також синоптики прогнозують дощову погоду. Буде хмарно з проясненнями. Температура повітря вночі близько 5-10° тепла. Вдень становитиме від 12° до 17°. Вітер очікується західний з переходом на північно-східний до 9-14 м/с.

via GIPHY

Нагадаємо, наразі в Україні запровадили адаптивний карантин, який триватиме попередньо до 22 чеврня. Це дає змогу регіональним комісіям ТЕБ і НС посилювати протиепідемічні обмеження на місцях, якщо будуть спалахи захворювання. Відповідно, на Львівщині обмеження продовжили попередньо до 29 травня. Транспорт досі курсує у режимі спецперевезень.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини