Львів – пряна столиця пряників

Львів – місто традицій. Традицій, які карбуються історією міста вже довгі роки. Саме від цих традицій привітності, загадкової історії і яскравих звичаїв гості міста й очікують найбільше вражень. І тут вже Львів справді має чим похвалитися! 

На фоні безлічі архітектурних творінь, серед десятків дзвіниць, в павутині сотень стареньких вулиць та площ вас не перестають радо вітати затишні львівські кондитерські, цукерні та кав’ярні. Саме вони своєю славою та ім’ям з року в рік забезпечують Львову звання «солодкої столиці України». І не дарма! Адже в нашому місті вже сформувався справжній кондитерський культ.

Скажіть, чи Ви ніколи не мріяли прохолодного осіннього вечора зігрітися філіжанкою запашної кави чи горнятком ароматного трав’яного чаю? А посмакувати з ними неймовірно смачних пряників? Ну ось, а ви кажете нема де  Серед безлічі приємних та тихих львівських місць є одне, точно не подібне на інші. «Юрашки», що на вулиці Краківській, важко описати одним словом. Мало сказати, що це просто майстерня солодощів. Це те місце, яке зможе подарувати вам свято. Місце, яке не можна оминути. Цей заклад точно знає, чим можна здивувати навіть найвибагливішого гостя, адже його майстри-кондитери віртуозно відтворюють солодощі за оригінальними рецептами.

Традиція львівських пряників

Традиція львівських пряників бере свій початок ще з тих часів, коли у Львові на центральній площі, якою тоді була площа Святого Юра, щонеділі організовували ярмарки. І саме пряник був невід’ємним солодким атрибутом таких зібрань. Неодмінним вважалося придбати такий смачний подарунок для рідних та близьких. Тому й сьогодні Львів дарує вам таку незвичайну можливість.

«Юрашки» створили неповторну атмосферу. Тут гості мають змогу скуштувати справжні чудеса випічки: пряники різної форми та розмірів, з різноманітними начинками, глазур’ю чи шоколадом, круасани, кекси та інші солодощі. Чудовим додатком стане духмяна кава чи чай із запашних карпатських трав. Тут вистачить місця для всіх. Адже для дітей візит в майстерню пряників стане незабутнім, та й дорослі зможуть забути про усі щоденні турботи та по-справжньому відпочити. Ба більше, родзинкою закладу є те, що гості власноруч мають можливість виготовити пряник за власним рецептом. Такого сувеніру ви точно ніде більше не знайдете. Таким приємним та незабутнім місцем як майстерня пряників «Юрашки», ви обов’язково прикрасите свій візит до Львова, посмакуєте чудову випічку та заберете невеличкий солодкий спогад із собою.

За матеріалами cikavo-znaty.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини