“Замість державника ми побачили злу і ображену людину” – Казанжи про пресконференцію Зеленського

На пресконференції президента Володимира Зеленського не прозвучало відповідей на дійсно важливі питання, які хвилюють громадян України.

Про це в ефірі “Прямого” заявила журналістка, блогер Зоя Казанжи.

“Рік тому це була повна порожнеча, а зараз ми спостерігаємо порожнечу, яка дуже хаотично забила йому мозок його оточенням. Власне, це все, що я можу сказати з приводу того, що ми слухали майже три години.

Я себе змусила подивитися (пресконференцію Зеленського – ред.). Хотіла проаналізувати, навіть збиралася написати щось. Але, власне, якоїсь аналітики… там дуже тяжко знайти раціо. Ця пресконференція для мене набагато гірша, ніж рік тому, коли на цьому гигиканні, на такій ейфорії був проведений пресмарафон. А зараз це дуже таке сумне видовище”, – сказала блогер.

Казанжи додала, що на пресконференції не прозвучали відповіді на важливі стратегічні питання.

“Він (Зеленський – ред.) розуміє, де він опинився, але він не розуміє, що з цим робити. І, власне, відповіді на питання про якісь серйозні, стратегічні речі, про державотворення, про те, що хвилює всіх, ми не почули. Тому я і сказала, що це порожнеча, яка дуже хаотично забита його оточенням.

Ви вже бачили певні “меми”, які розійшлися інтернетом. Ми посміхаємося, але насправді дуже сумне явище. Адже ми побачили не державника, а людину, яка ображена і зла. Він дуже на собі сконцентрований, йому дуже важливо, як виглядає. Це такий дитячий садок, старша група”, – підсумувала журналістка.

Детальніше дивіться у відео:

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини